Argentina landslagets nya fodboldtrøjer, ny Lucas Biglia landslagstrøje för Argentina

Argentina Lucas Biglia fodboldtrøjer til salg, billige Argentina Lucas Biglia trøjer!

Barcelona-stjerne Mina har dukket op som Dalgch Argentina mojbpr et Argentina trøje børn Manchester United overførselsmål, da de ser ud til at styrke deres forsvar Crjmfe Argentina nospd. Jose Mourinho er på jagt efter en ny centerback, der er blevet frustreret med Eric Bailly, Phil Jones, Marcos Rojo, Chris Smalling og Victor Lindelof. Barcelona underskrev kun Mina i januar, men efter at have underskrevet Clement Lenglet fra Sevilla, kunne et skridt til Manchester United vinke Ihetac Argentina kgfmbqsd. Men Sport siger, at Colombia International har været bedt om at sidde stramt og vente, før han træffer beslutning om sin fremtid. Spilleren har tilbud fra Argentina fodboldtrøje Everton og Lyon, men det er et skridt til United, hvor han andre steder er krediteret, har størst interesse Gmhnaopd Argentina cbjtek. De røde djæveler er tilsyneladende låst i forhandlinger med Leicester over Oqsndjlg Argentina tackm en Argentina trøje aftale for Maguire, der imponerede for England under deres mindeværdige World Cup kampagne. Sport siger United har fortalt Mina, at de måske kommer ind for ham i de kommende dage.

Argentina landslagets nya fodboldtrøjer, ny Lucas Biglia landslagstrøje för Argentina

Og de har også formodentlig bedt Barcelona hvad de ville kræve for at lade den 23-årige gå Oqesnd Argentina bragf. I øjeblikket undlader Uniteds forfølgelse af Maguire at betale sig med Leicester og nægter at bøje sig. Mourinho er villig til at betale £ 42million for at underskrive Leicester-stjernen - men Foxes vil kun overveje bud på omkring Argentina tøj £ 62m Tfcprda Argentina nhbsk. Maguire og hans repræsentanter har ikke lavet nogen kommentar hidtil på at blive medlem af United. Sky Sports man Dharmesh Sheth mener i mellemtiden, at Uniteds interesse for Mina kunne være en måde at køre Maguires pris ned Dhmqb Argentina ricaognj. Med hensyn til Maguire forbliver United ivrig, men som vi ved, vil Leicester ikke sælge, Argentina trøje 2021 sagde han på Sky Sports News. Bestemt ikke for de £ 65m, som vi mener United værdi Maguire på.

Argentina landshold ny fodboldtrøjer, ny Lucas Biglia landsholdstrøje til Argentina

Chelsea 's anmodning om at øge antallet af alternativer til rådighed for ledere stammer fra bekymring over den større risiko for skader efter en lang pause og udsigten til at proppe ni kampe i en seks ugers periode.

Inter Milan antages også at være åbne for at komme ind igen i løbet om den franske stjerne, på trods af at have afsluttet nogen interesse for angriberen tidligere i denne måned, og Tottenham er også blevet forbundet med et dristigt sluk.

Den franske international er blevet en integreret spiller for Frank Lampards side de sidste par uger i fravær af den sårede Tammy Abraham, men har tilbragt størstedelen af ​​sæsonen på bænken.

Giroud var tæt på at forlade Stamford Bridge i januar, da han søgte et skridt væk for at sikre, at han forbliver i Frankrigs Euro 2020-planer, og på trods af hans nylige genoplivning forbliver hans fremtid usikker, da hans kontrakt udløber i slutningen af ​​sæsonen.

Tottenham er også blevet knyttet til den tidligere Arsenal-angriber. Harry Kanes hamstringskade har ført til, at Jose Mourinho desperat har brug for mere ildkraft, og Giroud ville helt sikkert være en dygtig erstatning på kort sigt.

Argentina landshold ny fodboldtrøjer, ny Lucas Biglia landsholdstrøje til Argentina