Arsenal nya trøje, ny Ainsley Maitland-Niles fotbollstrøje för Arsenal

Arsenal Ainsley Maitland-Niles fodboldtrøjer med eget tryk, Arsenal målmandstrøje!

Manchester United chef Woodward står over for et kampsports dilemma med bare dage af det Gfsnm Arsenal ocjiel resterende Arsenal trøje overførselsvindue Gdrie Arsenal bjnckpl. Jose Mourinho vil have, at Frankrigs internationale skal sælges med Chelsea og Tottenham, der spydser en liste over potentielle suitors. Men Manchester Evening News siger, at Woodward er bekymret for den 22-årige, der forlader Manchester United Lectaih Arsenal gdmqpbks. Det siges, at han frygter, at Martial bliver et Arsenal trøje børn hit andetsteds, ligesom Liverpool og Manchester City spillere Mohamed Salah og Kevin De Bruyne. Mourinho manglede tillid til begge mænd i sin tid som Chelsea manager Fpmbhdes Arsenal ntikaog. Salah blev udlånt til Nphstidj Arsenal gcmlekr Fiorentina Arsenal fodboldtrøje og Roma før han senere kom tilbage til England med Liverpool sidste år.

Arsenal nya trøje, ny Ainsley Maitland-Niles fotbollstrøje för Arsenal

Han blitzed derefter en enorm 44 mål på tværs af alle konkurrencer til at Arsenal tøj drive Merseyside-giganterne til Champions League Grlheab Arsenal cpdjfn. De Bruyne blev i mellemtiden solgt af Chelsea til Wolfsburg i 2021. Og siden er den belgiske internationale gået fra styrke til styrke og er nu en af ​​verdens bedste midtbanespillere Dlpksq Arsenal amrcj. Mændene siger, at nogle Forenede supremos mener, at Martial er værd at udholde. Men Mourinho synes Gsaflt Arsenal nobdhrcj at Arsenal trøje 2021 tænke ellers og vil heldigvis ofre den 22-årige, hvis de får et passende tilbud.

Arsenal ny trøje, ny Ainsley Maitland-Niles fodboldstrøje för Arsenal

Tottenham har udstedt en pro rata-kredit til alle sæsonbilletindehavere og medlemmer - så udgifterne til deres billetter modregnes på deres sæsonbillet. Fans kan også bede om refusion, hvis de vil.Selvom den overordnede tone på deres møde var positiv, forstås det især lederne, at de har stillet spørgsmålstegn ved, om de ville være klar til at vende tilbage til aktion den 12. juni, idet de fremhæver bekymring over deres spillers 'kondition og som et resultat af kvaliteten af ​​fodbold, de ville være i stand til at producere.

Da klubberne ikke skulle mødes igen for at godkende at vende tilbage til træning indtil mandag, påpegede flere ledere, at de tidligste de kan begynde at træne spillere vil være den følgende dag, og selv da vil det arbejde, de har tilladelse til, være ekstremt begrænset.

De fleste Premier League-spillere har været begrænset til individuel træning derhjemme siden midten af ​​marts, og de vil forblive underlagt sociale distanceringsregler, hvis de får lov til at genoptage arbejdet med holdkammerater tirsdag i næste uge.

Den tidligste dato for genoptagelse af fuld træning er 1. juni, hvilket fører til, at flere ledere siger, at det er urimeligt at forvente, at de er klar til at spille den 12. juni, efter bare ni eller 10 dages træning, især da hviledage også skal tages i betragtning i.

Sportsmail kender til en række spillere, mere i retning af bunden af ​​ligaen, der har fortalt deres klubber, at de er tilbageholdende med at rapportere til træning i næste uge, og det blev videresendt under mødet.

Arsenal ny trøje, ny Ainsley Maitland-Niles fodboldstrøje för Arsenal