Atletico Madrid nya trøje, ny Saúl fotbollstrøje för Atletico Madrid

seje Atletico Madrid fodboldtrøjer, Atletico Madrid trænings tøj!

Det kan kun have været en pre-season venlig, men i går aftes El Clasico i Miami producerede stadig varerne som om det var et konkurrencedygtigt spil i La Liga Bgscne Atletico Madrid dojrthlp. Barcelona løb ud 3-2 vindere i Florida takket væFgncdlhr Atletico Madrid iobskq re Atletico Madrid tøj målene fra Lionel Messi, Ivan Rakitic og Gerard Pique, der kolliderede International Champions Cup i processen. Trods deres tab kan Real tage højde for, at scoreline kunne have været meget mere ensidig, med Barca stormende ind i en 2-0 ledelse inden for syv minutter Hmbgaisr Atletico Madrid ldknp. De spanske og europæiske mestere reagerede godt, men trak sig selv inden intervallet takket være Atletico Madrid trøje 2021 Mateo Kovacic og og en fantastisk kontraangreb fra Marco Asensio. Og mens Zinedine Zidane s mænd i sidste ende ville succumbere til en Gerard Pique-vinder, havde Los Blancos stadig masser at applaudere, især Kovacic's færdigheder, som fik en stående ovation af Marcelo, midt i kampen.

Atletico Madrid nya trøje, ny Saúl fotbollstrøje för Atletico Madrid

Den kroatiske midtbanespiller trak Real tilbage i kampen med en fantastisk strejke i det 13 Drnelk Atletico Madrid qamjcsi. minut, Atletico Madrid fodboldtrøje idet Gerard Pique blev på røvet før han bragte et forsøg forbi Jasper Cillessen fra 20 meter ud. I den anden halvdel begyndte den tidligere Inter Milan mand virkelig at nyde sig og skænkede et baghjul, som hans leder ville have været stolt af, forvirrende et par Barca-spillere og tegne en applausrunde fra Marcelo i processen Ktfehnl Atletico Madrid mdsaqr. Mateo Kovacic - Bedste spiller i første halvdel. 1 mål Atletico Madrid trøje børn og 1 hjælp. Han vækkede faktisk vores team med sit tempo og energi. Superb. En sådan skam, Kovacic, må Atletico Madrid trøje kæmpe for få minutter med de to bedste midtbanespillere i verden Tdokqe Atletico Madrid iganjs. Fortjener at starte uge om ugen. Top klasse. Selvom den kroatiske indsats ikke kunne spore Real på sejr, har han muligvis stadig gjort nok til at imponere Zinedine Zidane til at starte ham mere regelmæssigt næste sesong Gpqjmi Atletico Madrid oalnsc. Selv med Luka Modric og Toni Kroos for konkurrence, måske ikke.

Atletico Madrid ny trøje, ny Saúl fodboldstrøje för Atletico Madrid

Salah er Egypts største indenlandske sportsstjerne, og nøglespilleren for landslaget med 41 mål i 67 kampe for sit land. Hans status er kun steget siden hans flytte til Liverpool i 2021, og han har for nylig været i nyhederne efter kommentarer fra en tidligere træner i landslaget.

Ramzy sagde, at tilbudet var godt, men at Salah havde afvist det, da han var glad i Liverpool. Kun to måneder senere slog Madrid Liverpool i Champions League-finalen, med Salahs tidlige skade et vigtigt øjeblik i spillet.

Salah finder sig ofte forbundet med flytninger til nogle af Europas største klubber, med Clasico-parret i Madrid og Barcelona rapporterede ofte at være interesseret i hans tjenester. Salah selv for nylig lo af forslag om, at han kunne være på vej ud af Anfield, da Liverpool ser ud til at få deres første ligatitel på 30 år over linjen.

Mohamed Salah har gentaget, at der ikke er nogen konkurrence mellem ham selv og Sadio Mane i Liverpool, idet hans numre i den sidste tredjedel beviser, at han ikke er så egoistisk, som nogle gerne vil redde.

Mens Salah har været udsat for kritik over en formodet egoistisk streake, kan han pege på det faktum, at siden hans ankomst til Liverpool i 2021 har ingen i Premier League skabt flere chancer eller ydet flere assists.

Atletico Madrid ny trøje, ny Saúl fodboldstrøje för Atletico Madrid