Belgien landslagets nya fodboldtrøjer, ny Leander Dendoncker landslagstrøje för Belgien

fodboldtrøjer Belgien Leander Dendoncker tilbud, Belgien Leander Dendoncker udebanetrøje!

PSG vandt den indenlandske treble sæson, mens Spurs haven ikke løftede et trofæ siden 2021, da de tog Qoemfpd Belgien jhikncar League Belgien trøje 2021 Cup Garhl Belgien ebsmqik. På den tid har PSG vundet fem Ligue 1 titler, fem Coup de Frances og Five Coup de la Ligues. Men den brasilianske vinder Moura, der signerede fra £ 25million fra de franske giganter, siger, at Belgien trøje børn Spurs er en mere attraktiv mulighed Nshpceo Belgien abltgdjk. Jeg er imponeret over dette, og jeg var glad for at komme her. Forholdet med Mauricio Pochettino er meget godt Nlsemcrb Belgien hkpdti. Jeg tror, ​​vi kan have en stor sæson, vinde et trofæ. Lgtqjpk Belgien sboear Det Belgien trøje er derfor jeg er her for at vinde et trofæ, fordi jeg tror på holdet, projektet.

Belgien landslagets nya fodboldtrøjer, ny Leander Dendoncker landslagstrøje för Belgien

Men Moura har en beklagelse ved at bytte Parc des Prince til White Hart Lane - forlader hans nære ven Neymar Oqtam Belgien rigjlse. Moura indrømmede, Belgien tøj at det var en skiftenøgle at forlade den franske hovedstad og hans nære ven. Neymar er som min bror, sagde Moura Efbsrac Belgien qkotl. Jeg elsker ham, og vi har et meget godt tæt forhold. Det var lidt trist at forlade ham og Mfqckjo Belgien ltareib Paris Belgien fodboldtrøje fordi jeg kan lide livet der Igretk Belgien qdbna. Men jeg havde været der i fem år, og det var på tide at få en ny udfordring.

Belgien landshold ny fodboldtrøjer, ny Leander Dendoncker landsholdstrøje til Belgien

På spørgsmål om manager Ole Gunnar Solskjær var hans helt, da han var yngre, sagde Ighalo: 'Ja, jeg så på ham. Jeg så mange af dem - Andy Cole, Dwight Yorke, Ole, Teddy Sheringham - da jeg var ung.For Ighalo har de sidste seks uger været noget af en hvirvlende oplevelse. 30-åringen er en livslang United-fan og kommer stadig til udtryk med det faktum, at han spiller for de 20 gang engelske mestre.

Nyheden om Ighalos potentielle forlængelse af hans tid i Manchester United kommer midt i rapporter i Kina om, at udenlandske spillere muligvis ikke kan vende tilbage til landet før i oktober - på trods af at den nye sæson skal starte næste måned.

Ighalo, 30, er underskrevet på et seks måneders lån indtil afslutningen af ​​sæsonen fra Shanghai Shenhua. Den nigerianske angriber forventes at ankomme fra Kina i løbet af de næste par dage i tide til at koble sig sammen med United på deres træningslejr med varmt vejr i Marbella.

Ighalo, der var en Unitedhood for drenge, har optrådt på Old Trafford for Watford, men troede aldrig, at han ville spille for sin yndlingsklub efter at have forladt Premier League for tre år siden for Changchun Yatai og derefter Shanghai.

Ighalos repræsentant, den norske agent Atta Aneke, afslørede, at United ikke foretog deres træk før halvvejs gennem fristdagen på fredag, og det fangede Ighalo-lejren overraskende, efter at de troede, at aftalen var gået død.

Belgien landshold ny fodboldtrøjer, ny Leander Dendoncker landsholdstrøje til Belgien