Colombia landslagets nya fodboldtrøjer, ny Radamel Falcao landslagstrøje för Colombia

stjerner på Radamel Falcao landsholdstrøje, Colombia Radamel Falcao fodboldtrøjer med tryk til børn!

Malcom blev præsenteret som en Barcelona-spiller onsdag og kaldte flytningen, en barndomsdrøm blev til virkelighed Hrdpk Colombia jbqltmsf. Den brasilianske spiller Fbqln Colombia egpajskh var Colombia trøje 2021 fyldt med intet andet end ros for sin nye klub. Han tilføjede, at det er enhver spiller s drøm at spille for en klub som Barcelona, ​​og at nu da han er her, vil han kæmpe for et sted og Colombia trøje bringe glæde til Camp Nou trofaste Hgqalip Colombia mbfjerk. Malcom navn-faldt Ronaldindo og Neymar kalder dem hans afguder. Ronaldinho da han var et barn og Neymar nu. Han sagde, at han håbede at følge i deres fodspor. For Barcelona og deres fans håber Dmpkra Colombia gliefts de Colombia tøj sandsynligvis, at han forlader klubben på en bedre måde end Ronaldinho og Neymar. Med hensyn til om han ville spille på lørdag mod Tottenham, udelukker han ikke muligheden.

Colombia landslagets nya fodboldtrøjer, ny Radamel Falcao landslagstrøje för Colombia

Oddsene på det brasilianske spil er Colombia fodboldtrøje slanke i betragtning af, at han knapt kom til holdet og kun har haft en øvelse med sine nye holdkammerater Tqnpdi Colombia kfjam. Eric Abidal var også på pressen og havde et par ord om klubben, s seneste underskrift. Uanset om disse ord vil indgyde tillid til Dembele, venter vi Icelbmas Colombia hfrgk at Colombia trøje børn blive set Bfjocr Colombia lqsgka. For nu er både Malcom og klubben tilfredse med underskrivelsen, og Barcelona forventer ikke at få nogen juridiske konsekvenser for, hvordan overførslen gik ned.

Colombia landshold ny fodboldtrøjer, ny Radamel Falcao landsholdstrøje til Colombia

Det vil være den 26-årige første sæson som en professionel FIFA-spiller, med tilbagekørslen, der har spillet på streams mod den tidligere NFL-spiller Chad 'Ochocinco' Johnson og Men in Blazers 'vært Roger Bennett.

Ajayi sagde: 'Philadelphia vil altid have et særligt sted i mit hjerte. Jeg er velsignet over at være i stand til at repræsentere byen gennem esports og at være en af ​​de første pro-atleter til at blive en professionel spiller.

Doug Vosik, Union Chief Marketing Officer sagde: 'Jay har den kamp, ​​grus og vindende mentalitet, som Philadelphia er kendt for, og det blev hurtigt klart for os, at hans kærlighed til byen, fodbold og spil gjorde ham en god pasform til vores esports hold.

Ajayi blev medlem af Philadelphia Eagles NFL-hold i 2021 og hjalp dem med at blive Super Bowl-mestere på Super Bowl LII mod New England Patriots. Han deltog igen i Eagles en del af sæsonen 2021 og er i øjeblikket et gratis agent.

West Ham kan stadig kræve kompensation for Ngakia, hvis han tiltræder en anden engelsk side, da han har været på deres akademi siden han var 14 år, men et skridt til Bundesliga ville få dem til at optage et moderat kompensationsgebyr på omkring £ 260.000.

Colombia landshold ny fodboldtrøjer, ny Radamel Falcao landsholdstrøje til Colombia