Colombia landslagets nya fodboldtrøjer, ny Teófilo Gutiérrez landslagstrøje för Colombia

udsalg Colombia Teófilo Gutiérrez fodboldtrøjer, Colombia Teófilo Gutiérrez nye landsholdstrøje!

Hvis Fenerbahces besøg i Old Trafford i aften er halvt så begivenhedsfuldt som deres sidste tur til Manchester for 12 åHebfda Colombia ikjsomt r Colombia trøje børn siden, går vi ind for et usædvanligt begivenhedsværdigt Europa League-gruppespil på Theater of Dreams Gpnjf Colombia emshc. I 2021 var den tur, der omgjorde det tyrkiske gigantbesøg, ikke om Uniteds opposition, men snarere om det nye nummer otte, der tog marken - 18-årige, lb30m 'frelser af Colombia trøje engelsk fodbold' Wayne Rooney. På trods af at feltet startede XI, som inkluderede Roy Carroll, David Bellion, Kleberson og Eric Djemba-Djemba (med Cristiano Ronaldo forlod bænken), Kmahlonc Colombia tgdqr sprang Colombia fodboldtrøje United 6-2 sejre med mål fra Giggs, Van Nistelrooy og den førnævnte Bellion Ontfdej Colombia splrai. Og Rooney besluttede også at chip ind med et debut hat-trick.

Colombia landslagets nya fodboldtrøjer, ny Teófilo Gutiérrez landslagstrøje för Colombia

I en præstationer, der sætter forventningerne himmelhøje, Colombia trøje 2021 sætter Rooney sig om at blæse sig ind i hjerte og sind for amerikanske fans med et display, der er fyldt med den energi og uhyggelige overgivelse, der ville blive hans varemærke indtil omkring 2021, da hans nuværende tilbagegang syntes at begynde Gmnpa Colombia crjbflt. Skulle Tjkariq Colombia mbfep han Colombia tøj blive forfremmet tilbage til start XI af Jose Mourinho i aften, kunne en lignende præstation gå langt for at dulme nogle af de forenede og engelske kaptajnens kritikere.

Colombia landshold ny fodboldtrøjer, ny Teófilo Gutiérrez landsholdstrøje til Colombia

Efter den 4-2 sejr over Kroatien nød Stade de France en hjemmekomne-bash for Didier Deschamps 'sejrrige side. Natten begyndte med en 2-1 sejr over Holland. Derefter blev spillerne bragt tilbage til banen.

Minutter senere blev han hejset på skuldrene af Benjamin Mendy og Blaise Matuidi, da Stade de France serenaderede deres midtbanespiller med en af ​​hymnerne i den gyldne sommer. 'N' Golo, N 'Golo, Kante!'

Kun få uger før verdensmesterskabet døde Kantes ældre bror Niama af et hjerteanfald. Ikke desto mindre rejste midtbanespilleren til Rusland og lyste undervejs til finalen, da han spillede gennem en mavebug. Kante er ikke en at forårsage en ståhej.

Kante mistede sin far på 11 år, men rejste sig stadig for at blive en af ​​de største spillere i verden. Det er et bevis på hans bekymring, at Chelsea-stjernen fik tilladelse til at gå glip af de første dage med Project Restart.

For to år siden kollapset midtbanespilleren i omklædningsrummet på klubbens Cobham-træningsbane foran sine holdkammerater. Kardiologiprøver afslørede ingen problemer med hans hjerte, men forståeligt nok glemte midtbanespilleren den efterfølgende kamp mod Manchester City .Han tilføjede: 'Vi har tydeligvis brug for N' Golo Kante i vores hold, en af ​​de bedste spillere i verden. Jeg vidste, at før jeg blev manager for Chelsea, ved jeg det fra at arbejde med ham. Vi har desværre ikke kunnet have ham meget i år, men fremover ønsker vi ham fit og klar til at gå. ”

Colombia landshold ny fodboldtrøjer, ny Teófilo Gutiérrez landsholdstrøje til Colombia