Colombia landslagets nya fodboldtrøjer, ny Víctor Ibarbo landslagstrøje för Colombia

Colombia landsholdstrøje tilbud, populære Colombia Víctor Ibarbo trøjer!

Arsenal ser ud til at tabe sig Bsrhnme Colombia gjoip til Colombia trøje Roma i løbet for at underskrive Steven N 'Zonzi i sommer - hvis klubben sælger Maxime Gonalons Bjltoec Colombia mkqhin. Sevilla midtbanespiller har allerede fortalt klubben embedsmænd, han ønsker at forlade efter tre år i La Liga. N 'Zonzi har været stærkt forbundet med en flytning til Arsenal for nylig, da Unai Emery forsøger at genforene med spilleren, som han trænede Colombia trøje 2021 på Ramon Sanchez Pizjuan Stadium Gspfblm Colombia arctkdoj. Men det ser nu ud til, at roma har slået sig ind for at blive frontløbere i kampen for at underskrive franskmanden. CalcioMercato rapporterer den italienske side har tilbudt Sevilla â € Cjdgtho Colombia qsrkmb 25m Colombia tøj (£ 22m) for N 'Zonzi, med klubben sandsynligvis at acceptere.

Colombia landslagets nya fodboldtrøjer, ny Víctor Ibarbo landslagstrøje för Colombia

Bayer Leverkusen chef Jonas Boldt har svaret på krav Arsenal er en af ​​flere klubber jagter Leon Bailey underskrift Peofki Colombia hslabtrj. Rapporterne opstod tidligere i Colombia trøje børn ugen, at både Arsenal og Chelsea havde sluttet sig til løbet for at underskrive den højtvurderede vinger. Og Bailey har tidligere indrømmet hans hensigt om at forlade Leverkusen på et tidspunkt i den nærmeste fremtid Dhbakj Colombia fqolt. Men Boldt har rubbished af den seneste spekulation. Petr Cech insisterer ankomsten af ​​Bernd Leno Pdmnrls Colombia kgcohqtb er Colombia fodboldtrøje godt for Arsenal på trods af den øgede konkurrence om steder.

Colombia landshold ny fodboldtrøjer, ny Víctor Ibarbo landsholdstrøje til Colombia

Han lignede mere på en studerende end en Premier League-fodboldspiller. Først når kameraerne begyndte at blinke, begyndte fans at klokke, hvem der var inde. Kante ankom og forlod sig selv - ingen entourage, ingen bjælkesko, ingen ophid.

Liverpool, Arsenal og Tottenham er blandt klubberne, der er blevet forbundet med en gratis transfer til 31-åringen, selvom han endnu kunne afslutte en kortvarig aftale for at afslutte den forsinkede sæson som Chelsea-spiller.

Nogle fans har endda foreslog for nylig, at 29-åringen, som tirsdag vendte tilbage til fuldkontakttræning for første gang, muligvis ikke engang er en garanteret start, når sæsonen genoptages i næste uge.

Lampard beskyldte den tidligere Everton-stjerne for at være 'naiv', og hans omdømme fik endnu et hit, da han blev filmet shirtløs og tilsyneladende værre for slid under et besøg i en Dubai-natklub i november i november.

På trods af at han er en integreret spiller dette udtryk, med 37 optrædener i alle konkurrencer, er der stadig en følelse af, at han ikke passer helt til den energiske stil, som Lampard ønsker, at hans side skal spille på lang sigt.

Colombia landshold ny fodboldtrøjer, ny Víctor Ibarbo landsholdstrøje til Colombia