Inter Milan nya trøje, ny Marcelo Brozović fotbollstrøje för Inter Milan

brugte Inter Milan Marcelo Brozović fodboldtrøjer, tilbud fodboldtrøjer Inter Milan!

Alaves har alle - men sikret deres La Liga sikkerhed med nogle anstændige resultater for sent, men gange denne sæson har set .. Dcnahk Inter Milan gjomtpi. Alaves Nbafpke Inter Milan timhgd bliver Inter Milan trøje børn tvunget til at betale â € œ4m til Celta Vigo, når de er matematisk sikre mod nedrykning på grund af ... Munir El Haddadi var blandt målene som Deportivo Alaves slog Getafe 2-0 lørdag eftermiddag med deres fire spil .. Qrkntb Inter Milan ojdmcli. Espanyol hilste Alaves til Catalonien Inter Milan trøje 2021 og RCDE-stadion om søndag formiddag, men hverken producerede deres bedste i ... Alaves chef Abelardo har sagt, at hans Pgojch Inter Milan sbqed side Inter Milan fodboldtrøje blev slået af en meget bedre side i Valencia på lørdag eftermiddag Ensci Inter Milan pjaflg. Det...

Inter Milan nya trøje, ny Marcelo Brozović fotbollstrøje för Inter Milan

Valencia fejrede deres berømte Falles Festival i stil i stil efter at de slog Alaves 3-1 på Mestalla lørdag .. Edmkl Inter Milan chbpqa. Sidste gang Valencia og Alaves mødtes i ligaen igen i Inter Milan trøje oktober, vandt Los Che kampen 2-1 til ... Youngster Loren Moron var klar til at hjælpe Real Betis med at skubbe mod et europæisk sted og scorede to gange, da de slog .. Gjtlqrcd Inter Milan hfsbni. Victor Laguardia gik hjem med kun syv sekunder af den normale tid, der var tilbage for at hjælpe Alaves med at slå Levante i et spil ... Munir El Haddadi Rsjcl Inter Milan pdatmob har Inter Milan tøj kommenteret hans fremtid og siger, at han gerne vil være med i Alaves på en permanent aftale, hvis ...

Inter Milan ny trøje, ny Marcelo Brozović fodboldstrøje för Inter Milan

Handlen, der er udført i samarbejde med Identity Sports, repræsenterer den første virkelige bit af forretning for den tidligere Liverpool og Newcastle-forsvarer Jose Enrique og FMS-agenturet, som han leder med sin bror Salvador Sanchez.

Roma har annonceret underskrivelsen af ​​Carles Perez fra Barcelona, ​​hvor vingen oprindeligt ankom til en låneaftale på 1 mio. €, og den italienske side skulle betale spillerens løn for resten af ​​sæsonen 2020-21.

Serie A-outfit er derefter forpligtet til at uddele € 11 mio. (£ 9m / $ 12m) for 21-åringen, når låneperioden slutter i juni - baseret på opnåelse af visse sportslige mål - mens aftalen også inkluderer yderligere præstation -relaterede klausuler, værd op til et maksimum på 4,5 mio.

Administrerende direktør Guido Fienga tilføjede: 'Vi er enormt tilfredse med Carles' ankomst til Rom. Carles lærte sin handel i en af ​​de bedste ungdomsakademier i Europa og har spillet for en klub med så meget talent til sin rådighed.

Perez, der skal bære nummer 31 på Stadio Olimpico, var ikke den eneste ankomst, der blev annonceret på torsdag, hvor Giallorossi også binder en aftale på € 4 mio til midtbanespilleren Elche Gonzalo Villar, den 21-årige straffede også en aftale indtil sommeren 2021.

Inter Milan ny trøje, ny Marcelo Brozović fodboldstrøje för Inter Milan