Juventus nya trøje, ny Paulo Dybala fotbollstrøje för Juventus

ny Juventus Paulo Dybala trøje, Juventus Paulo Dybala fodboldtrøjer køb!

Big Benz har bestået bolden med en imponerende hastighed, idet han gennemførte 82,5% af sine 137 forsøg Dgcrb Juventus eifmh. Og ja, han får masser af rører et spil og gør masser Alors Juventus emtqi af Juventus trøje børn passerer i løbet af spillet (22,8 per), men hans skyde og efterbehandling har taget en forbløffende dip. Big Benz har bestået bolden med en imponerende hastighed, der fylder 82,5 % af hans 137 forsøg. Og ja, han får masser af rører et spil og gør masser af passerer i løbet af spillet (22,8 per), men hans skudt og efterbehandling har taget en forbløffende dip. Gennem 405 minutter, 6 starter og 1 udskiftning udseende i La Liga, angriberen, der er Karim Benzema, har taget i alt 16 skud Kmctqe Juventus bjishfp. Det er et gennemsnit på 2,7 skud pr. Spil, der ligger Juventus trøje 2021 fire på holdet. Hvordan kan det være? Karim er gennemsnitlig færre skud pr Jnmbrkg Juventus tdsoila. Spil end Cristiano Ronaldo, Gaisqdnp Juventus mbfek Gareth Juventus trøje Bale og Marco Asensio. Desuden er der af de 16 skud 15 kommet fra inde i kassen med 2, der kommer inde i 6-yard kassen! Alligevel har den tidligere franske internationale scoret kun ét mål hele året Koidnh Juventus mcgbq. Det eneste mål fra Karim kom i 2-1 sejr over Getafe i midten af ​​oktober, men hvornår vil skudene begynde at gå ind for startspilleren? Eller vil de nogensinde begynde at gå ind?

Juventus nya trøje, ny Paulo Dybala fotbollstrøje för Juventus

Ved at kigge på Squawka Juventus fodboldtrøje stat sammenligningsmatrixen viser, hvor meget Karims målproduktion er faldet Lrhdi Juventus gpsmfe. CR7 har kæmpet for at være færdig foran målet også, men i slutningen af ​​dagen vil Ronaldo slå sin skridt og begynde at hælde den på. Karim, på den anden side, er jeg ikke sikker på Algjnq Juventus cmkdi. Det er klart at se tæt på statistikken, at hans bedste sæson med Real Madrid kom i 2020/2021 hvor han scorede 24 mål i La Liga. I år skal han spille samme antal kampe som sidste år (29) , og det samme antal minutter, vil han sandsynligvis score mindre end 11 mål. Problemet Zizou står over for som manager, og at Real Madrid som helhed er, at der ikke er meget dybde på stillingen for at gøre en forandring Dksfgr Juventus canihobp. Dette hold vil ride eller dø baseret på Qoacrplb Juventus iethsjd Karim Juventus tøj Benzemas succes foran målet og lige nu dør de hurtigt.

Juventus ny trøje, ny Paulo Dybala fodboldstrøje för Juventus

Andy Robertson har sendt sin beklagelse over at have fortryllet håret på Lionel Messi, 'den bedste spiller, der' nogensinde har spillet dette spil ', under Liverpools berømte Champions League-kamp mod Barcelona.

Robertson indrømmer lige så meget, med Jurgen Klopp 'side fuldt fokuseret på indsats, der til sidst leverede en fantastisk 4-0 sejr, men indrømmer, at han ikke ville gentage sine handlinger, hvis han blev sat i den samme situation igen.

Tidligere i spillet havde kameraer fanget Robertson og gav Messi en klapp på hovedet, da Liverpool så tidligt ud for at hævde deres dominans. Parret kvadrerede senere op til hinanden, da frister brændte under det spændte slips.

Andy Robertson er efter 30 års smerte for Liverpool parat til at vente på en Premier League-titelfest, da de røde klarede sig til at gå på jagt efter de to sejre, de har brug for for at få deres hånd på kronen.

Nu genoptages projektstart, da konkurrencedygtig fodbold forbereder sig på at vende tilbage til kalenderen, og Robertson ser frem til at binde løse ender - selvom denne opgave skal afsluttes bag lukkede døre.

Juventus ny trøje, ny Paulo Dybala fodboldstrøje för Juventus