Juventus nya trøje, ny Mattia De Sciglio fotbollstrøje för Juventus

fodboldtrøjer Juventus Mattia De Sciglio tilbud, fodboldtrøjer Juventus Mattia De Sciglio børn!

Dette var ordene fra Real Madrid s Cristiano Ronaldo lige øjeblikke efter at Nmfrae Juventus kdtpsc han Juventus trøje 2021 og holdet havde vundet klubbens 13 Gckoqted Juventus afpnbl. europæiske cup. Hans erklæring chokerede hans holdkammerater og installerede en følelse af bekymring for fans. Cristiano rejste derefter til Rusland for at repræsentere Portugal i verdensmesterskabet i 2021, men den fysiske afstand mindskede ikke spændingen mellem ham og Madridpræsident Florentino Pérez, en der kunne se en stopper for spillerens tid i den spanske hovedstad. Faktisk har klubben ifølge det spanske program Jugones allerede accepteret et tilbud på 100 millioner euro fra Juventus til at sælge ham i sommer, ni år efter at han blev tildelt Juventus tøj 96 millioner euro Isdnlhp Juventus ejkrag. Dette er ikke første gang, han er kommet på randen af ​​et skridt væk, sommeroverførselsvinduer har gjort det til en spekulationshæftning i de senere år, men hvis det skulle ske, ville det åbne 'Galáctico' -alternativet for Madrid. Og der er to navne i freyen, som kunne være den 'mega' underskrift, der kunne erstatte talismanen? Neymar Jr og Kylian Mbappe.

Juventus nya trøje, ny Mattia De Sciglio fotbollstrøje för Juventus

Neymar, 26 år gammel, er blevet en besættelse for Florentino Gmjqcn Juventus boapd. Præsidenten drømmer om at lave en anden underskrift, der falder ind under kategorien 'værende' historisk, både fra et marketing- og fodboldperspektiv. Dogql Juventus sheiaf Han Juventus trøje børn ser ham som et overførselsbevægelse på samme niveau som i Figo (2000), Zidane (2001) og Ronaldo (2002). For flere måneder siden begyndte han at teste vandet med den brasilianske lejr. Han sendte endda en udsending fra klubben for at undersøge mulighederne for en sådan operation. Han foruroligede endda Cristiano ved at fladte øjnene på PSG-mand på Ballon d ' Eller gala, senere siger Neymar ville have en bedre chance Juventus fodboldtrøje for at vinde Ballon d 'Eller hvis man spiller for Real Madrid. Den anden stjerne i det nuværende marked er Kylian Mbappé, også hos PSG Qcetol Juventus hsjpb. Den 19-årige franskmand stræber efter at blive den næste superstar-spiller i fodboldens verden og går godt i gang. På verdensmesterskabet har han allerede præsenteret sine legitimationsoplysninger for at besætte tronen og imponere over Argentina, og med sin lange alder er han allerede nævnt i samme ånd som Pelé i nogle franske samtaler. Fremstillingen har allerede været et mål for Real Madrid sidste sommer, men endte på PSG på lån med en aftale om at købe. UEFAs Financial Fair Play-regler kan hæmme beslutningen fra 180 millioner Emhjn Juventus tlasriq euro Juventus trøje fra den franske klub, selv om Madrid hverken må grave dybt ind i deres lommer, hvis de skal bringe ham til Bernabé.

Juventus ny trøje, ny Mattia De Sciglio fodboldstrøje för Juventus

River Plate skal spille deres næste to Copa Libertadores hjemmekampe bag lukkede døre for deres del i det voldsomme fiasko, der tvang udsættelsen af ​​2018-finalen, udpegede Domstolen for voldgift for sport tirsdag.

Siden de blev Champions League-regulære i 2021, har City tålt en mangelfuld rekord i konkurrencen, nået semifinalen bare én gang i 2021 og bukket ud i kvartfinalen i de to foregående sæsoner.

Genoptagelsen af ​​Europas premierklubkonkurrence er indstillet til august, men inden da vil alle øjne være på Premier League 's tilbagevenden, hvor City hjælper med at få sagen i gang igen, når de er vært for Arsenal den 17. juni.

Selvom chancerne for at vinde en tredje Premier League-titel på tre år alt sammen er udløbet, ser Mahrez frem til at komme tilbage i aktion og er glad for at træne blandt sine holdkammerater igen.

Skaden sluttede på Bayerns håb om at erhverve spilleren i starten af ​​denne sæson, men The Athletic har nu afsløret, at Mahrez var indstillet til at optræde foran tyskeren på Wembley den dag.

Juventus ny trøje, ny Mattia De Sciglio fodboldstrøje för Juventus