Liverpool nya trøje, ny Jordan Henderson fotbollstrøje för Liverpool

Liverpool Jordan Henderson fodboldtrøjer med eget tryk, seje Liverpool fodboldtrøjer!

Georges-Kevin N 'Koudou scorede det eneste mål, da Hosat Liverpool fcmijq Spurs Liverpool trøje lukkede deres International Champions Cup kampagne med en 1-0 sejr i Minneapolis Qnoflim Liverpool drgae. Georges-Kevin N' Koudou scorede det eneste mål, da Spurs lukkede deres International Champions Cup kampagne med en 1-0 vinde i Minneapolis. Pochettino s side har slået Roma 4-1 og trukket 2-2 med Barcelona - en kamp, ​​de tabte derefter på straffe - trods at de mister de fleste af deres første valg XI på grund af World Cup-udnyttelser Qsnmioj Liverpool eakfr. Davinson Sanchez startede spillet, mens Christian Eriksen og Son Heung-min kom Liverpool trøje 2021 ud af bænken, men ingen af ​​klubmens ni spillere involveret i VM-semifinalen har været involveret i turen. I deres fravær har folk som udviklingskampspillere Luke Amos, George Marsh og Oliver Skipp alle taget chancen for at imponere Pochettino Gejctr Liverpool blinqmhs. Jeg vil gerne lykønske alle de akademiske trænere og medarbejdere, Pochettino fortalte Spurs 'hjemmeside. Liverpool tøj De skal føle sig meget stolte over de unge. De optrådte rigtig godt og udførte sig fantastisk.

Liverpool nya trøje, ny Jordan Henderson fotbollstrøje för Liverpool

Jeg tror, ​​at de viste en lys fremtid i vores akademi, og de viste, at det job, de laver i de Liverpool trøje børn sidste 10, 12, 15 år, trænerne på akademiet, er fantastisk Sniqae Liverpool dtlomcrg. Jeg vil gerne lykønske dem, fordi de unge ikke blot viste en god præstation på banen, vi føler os meget stolte over, hvordan de også optrådte uden for banen. Sejr imod deres Serie En modstandere på tirsdag aften blev sikret, da N 'Koudou scorede tidligt i anden halvdel Tmoeac Liverpool gnrbhsdl. Tnojbcig Liverpool flsqrpem Pochettino Liverpool fodboldtrøje tilføjede: Jeg er tilfreds med forestillingen mere end resultatet. Tottenham rejser til Girona i Spanien lørdag før de starter deres Premier League-kampagne væk til Newcastle en uge senere.

Liverpool ny trøje, ny Jordan Henderson fodboldstrøje för Liverpool

Han har måske ikke ramt de højder, som mange måske forventede efter hans store pengetrækning fra Lille sidste sommer, men hans tal viser, at han forbedrer sig og kunne være en stor spiller for Arsenal næste sæson.

Og på kort sigt kan han også være nøglen til, at Arteta fik fat på noget sølvtøj i løbet af hans første sæsonansvarlige på Emiraterne, fordi søndagens sejr på Bramall Lane sikrer, at det stadig er en mulighed.

Ligesom i Southampton i midten af ​​ugen var det ikke til tider temmelig godt, men de fik arbejdet gjort, omend efter at have vist sig at fortryde alt deres hårde arbejde, da nogle komiske forsvar gjorde det muligt for David McGoldrick at annullere Pepe's første halvåbner med bare fire resterende minutter.

Men den måde Arteta 's side reagerede på udligningen fortjener reel kredit. I stedet for at synes synd på sig selv, gik de lige ned på banen og gendannede deres føring gennem Dani Ceballos, som havde erstattet Joe Willock 20 minutter tidligere.

For Sheffield United var der ingen vej tilbage. For Arsenal var det endnu et skridt fremad, og i en sæson, der tilsyneladende er bøjet fra den ene katastrofe til den anden, har de nu en 29. semifinale i FA Cup at se frem til.

Liverpool ny trøje, ny Jordan Henderson fodboldstrøje för Liverpool