Manchester City nya trøje, ny Yaya Touré fotbollstrøje för Manchester City

Manchester City Yaya Touré sæt, Manchester City Yaya Touré fodboldtrøjer online!

Arsenal har været stærkt forbundet med Barcelona-vingen Ousmane Dembele for de sidste par overførselsvinduer, Manchester City tøj og en stor overførselstip er blevet droppet Qelsjcpb Manchester City hmoia. Franskmanden er blevet spottet i London spisning med Gunners stjerner Pierre-Emerick Aubameyang, Alexandre Lacazette, Henrikh Mkhitaryan og Matteo Guendouzi. Supporterne er begyndt at blive giddy om udsigten til den £ 135million mand Manchester City fodboldtrøje flytter til Emiraterne Aekcmgf Manchester City dhntsqi. Men det kunne angiveligt forårsage problemer for United, da den catalanske klub ville opleve deres udøvelse af Paul Pogba. London Evening Standard siger, at Irbpt Manchester City mqjflg Arsenals Manchester City trøje børn ansættelseschef, Sven Mislintat, kunne få endnu en ting at færdiggøre inden torsdagens kl Qgktp Manchester City dohecbl. 17.00.

Manchester City nya trøje, ny Yaya Touré fotbollstrøje för Manchester City

Pogba har været meget forbundet med et skifte til Barcelona hele sommeren, og hans agent, Mino Raiola, siges at arbejde på et £ 100million skridt Gfbdq Manchester City ltrsih. Ernesto Valverdes side er på markedet for en anden midtbanespiller efter Andres Iniestas afgang, og de Manchester City trøje 2021 skal flytte til Pogba, hvis Dembele forlader. United vil være mere bekymret over, at VM-vinderen kunne forlade klubben efter torsdagens engelske transfer deadline Daferjqt Manchester City gklipb. Men de vil ikke være i stand til at bringe nogen udskiftninger, Manchester City trøje så chefen Jose Mourinho bliver nødt til at omhyggeligt dække ryggen i de kommende dage.

Manchester City ny trøje, ny Yaya Touré fodboldstrøje för Manchester City

22-åringen har også brugt pausen i sæsonen med at forkæle velgørenhedsmæssige årsager og engagere sig med fans på sociale medier, med sit mest markante arbejde, hvor han så ham hjælpe FareShare med at levere tre millioner måltider til sårbare mennesker i England.

Marcus Rashford siger, at han var 'sløv' for at halte ud af Manchester Uniteds FA Cup tredje runde-gentagelse mod Wolves med en rygskade, der nu sætter hans deltagelse mod Liverpool på søndag i alvorlig tvivl.

At miste Rashford til skade ville være et stort slag for United. Akademikandidaten topper deres scoringsdiagrammer denne sæson med 19 mål i 31 optrædener i alle konkurrencer, hvilket også bidrager med yderligere fem assists.

Martial har netto ved 12 lejligheder for United denne sæson, efter at have tilbragt flere uger fast på sidelinjen gennem en skade, mens Rashford - der befinder sig i behandlingsrummet på nuværende tidspunkt - har 19 mål til sit navn.

Marriott Hotels, officiel hotelpartner for Manchester United, opgraderer tre fans i hver Premier League-kamp til Marriott Hotels #SeatOfDreams. Fans vil se kampen fra de bedste sæder i huset på Old Trafford og blive samlet på sofaen af ​​en Manchester United-legende.

Manchester City ny trøje, ny Yaya Touré fodboldstrøje för Manchester City