Monaco nya trøje, ny Soualiho Meïté fotbollstrøje för Monaco

populære Monaco Soualiho Meïté trøjer, Monaco Soualiho Meïté fodboldtrøjer online!

I vores seneste funktion på La Liga News UK tager vi et kig på de spillere, der kritiseres sidste sæson, og Mdthcgj Monaco isefk giver Monaco trøje 2021 dig alle de seneste på deres futures på de klubber, de spiller for, startende med Andre Gomes i Barcelona Cheqirfg Monaco ospbanl. Den portugisiske midtbanespiller er blevet kritiseret meget siden hans ankomst til Camp Nou, på trods af at han har en imponerende magi med Valencia 2020-2021 sæsonen. Gomes ankom i Monaco fodboldtrøje spansk fodbold med stor forventning, idet han spillede godt i sit hjemland med Benfica og Los Che på lån i 2021 Oijcg Monaco akstmq. I juli 2021 så Barca et skridt i det, der overraskede mange, men den catalanske klub betalt â € ¬35 millioner, plus â € 20 millioner i tilføjelser til Portugal international. 47 optrædener i hans første sæson for Barca så ham få kun en hjælp Fonrdkei Monaco jmtqhl og Monaco trøje børn scorer tre gange.

Monaco nya trøje, ny Soualiho Meïté fotbollstrøje för Monaco

Bare seks liga starter i sidste sæson, med 10 fra bænken kom under en stor kritik, der så fans til tider boo hans udseende og gøre sager værre - den 24-årige blev stemt til 'Årets værste underskrift, ved læsere i spansk daglig Marca Tfdsnpk Monaco ebarlch. Understøttet af Ernesto Valverde i slutningen af ​​sæsonen fulgte fans hurtigt, hvilken saw Monaco tøj boos vendte sig til skålen; at lette midtbanespillerens problemer, som på et tidspunkt så ham ude af stand til at forlade sit hus på grund af frygt, ville han være uhyggelig på gaden. Efter at have væEntcrb Monaco sgoqdpjk ret Monaco trøje forbundet med en række klubber i sommer, herunder Manchester United og Arsenal - Gomes er stadig på Camp Nou og har jetted ud til Amerika for klubben, s pre-season tour Dtlnfh Monaco eosjpa. Mange tror, ​​at hans integration er at øge sin værdi, men med potentielle suitors ser andre steder - Gomes kunne stadig forblive i Barcelona farver næste sæson.

Monaco ny trøje, ny Soualiho Meïté fodboldstrøje för Monaco

Passaro tilføjede: 'Siden underskrivelsen af ​​Ronaldo [af Corinthians i 2008] har der været mange signeringer i brasiliansk fodbold, som mange mennesker ikke troede på i starten, og så bliver de levedygtige.

Duoen oplyste også, at døren er åben for, at Miranda kan tilslutte sig Sao Paulo, når hans kontrakt på Jiangsu Suning udløber næste år, mens de håber at hænge på Antony, der blev enige om at tilslutte sig Ajax i en aftale til en værdi af € 22m (£ 19m / $ 24m) i februar, ud over juni.

Den tidligere Inter Milan-stjerne Ivan Cordoba har opfordret sin kollega til columbianske James Rodriguez til at forlade Real Madrid og flytte til Premier League i sommer, da Arsenal, Everton og Newcastle holder faner på midtbanespilleren.

Der er i øjeblikket fem colombianere, der handler om deres handel i Premier League - Steven Alzate (Brighton), Jefferson Lerma (Bournemouth), Yerry Mina (Everton), Carlos Sanchez (West Ham) og Davidson Sanchez (Tottenham).

Martinez scorede sidste gang i Inter 's 3-1 sejr ude på Napoli, og han har ni mål i 17 ligakampe denne sæson. I Champions League har den 22-årige argentiner i mellemtiden fem på seks.

Monaco ny trøje, ny Soualiho Meïté fodboldstrøje för Monaco