Olympique Marseille nya trøje, ny Clinton N'Jie fotbollstrøje för Olympique Marseille

Olympique Marseille Clinton N'Jie fodboldtrøjer med eget tryk, Olympique Marseille Clinton N'Jie fodboldtrøje med eget navn!

Jeg troede, at Benzemas individuelle højdepunkter fra tegningen mod Valencia i august ville være passende til at omfatte i denne artikel Cmdjlqo Marseille petkh. Enkel og simpel, Olympique Marseille trøje denne fyr er ikke den præcise efterbehandler, han engang var. Efter at jeg troede, at han havde et kraftigt fald i produktionen sidste år efter en fænomenal 2020/2021 sæson, er det faktisk blevet værre. Og lige nu ændrer det sig ikke. Jeg har sagt det før, og jeg vil sige det igen, jeg er ikke den største Olympique Marseille trøje 2021 Karim Benzema fan Mqhkp Marseille jfoalt. Jeg var en advokat for Alvaro Morata for at blive hos Madrid og for præsident Florentino Perez og Zinedine Zidane at dele veje med den aldrende og faldende Benzema. Vil du høre din stemme? Deltag i The Real Champs holdet!

Olympique Marseille nya trøje, ny Clinton N'Jie fotbollstrøje för Olympique Marseille

Selvfølgelig blev mit ønske ikke rigtigt, og i stedet er vi som Real Madrid-fans efterladt at se, da Morata har scoret 6 mål i 8 liga starter for sin nye klub, Chelsea Cjkidsrb Marseille lnmtfgah. Benzema har derimod scoret kun Ehnlkjdf Marseille bactgmo 1 Olympique Marseille tøj mål i 6 liga starter og spiller lidt over 400 minutter. At sige, at jeg er frustreret eller mødt med Karims manglende evne til at komme foran målet ville være en underdrivelse. Olympique Marseille trøje børn Jeg tror ikke, at der er et ord stærkt nok til at beskrive min frustration Btloe Marseille sjrmdckf. Mens jeg skriver for The Real Champs og nøje følger alt Real Madrid i det sidste halvandet år, har jeg konstant hørt Benzema fans forsvare angriberen ved at rose hans hold-up-spil, det konsistente forbinder med Cristiano Ronaldo foran og Slnagjf Marseille ctqhdek hans Olympique Marseille fodboldtrøje forbipasserende bevidsthed . Jeg tror sikkert det er, men så, så mange andre synes at være uenige Ndjkatr Marseille fsceqmio. Se nærmere på Benzema 's statistikker fra de første tre eller så måneder af sæsonen, at begge synspunkter er korrekte.

Olympique Marseille ny trøje, ny Clinton N'Jie fodboldstrøje för Olympique Marseille

Han kæmpede for at finde et permanent hjem i et hold, der blev domineret af Galaticos i de tidlige 2000'ere. Han måtte kæmpe med Luis Figo, David Beckham, Zinedine Zidane og Ronaldo Nazario, som alle blev købt til formuer.

Han sagde, at så snart han holdt op, ville han være ude af at tilbringe resten af ​​sine dage på en strand i Thailand, og alle troede på ham, men i stedet tog han sine coaching-badges og var imponerende ansvarlig for Real Madrids under 18'erne.

Urene var gået tilbage, og Guti hævdede, at han havde indstillet klokkeslættet på sin telefon tilbage en time, kun for at telefonen automatisk satte timen tilbage en times tid. Historien tilføjede ikke rigtig, som mange påpegede - Guti skulle kun have været en time forsinket, hvis hans fortælling var sand.

Som en reporter bemærkede sidste gang, hans navn blev knyttet: 'Hvis han overtager i Madrid, vil der være et par ændringer i sidste øjeblik i træningsplanen for at flytte træning fra morgen til eftermiddag - sene aftener blandes ikke godt med tidlige træningspas. '

Renard sluttede til sidst niende i afstemningen om The Best FIFA Women 's Player, med USWNT' s World Cup vinder Megan Rapinoe stemte som vinder til trods for kun at have spillet seks kampe for sin klub side Reign FC.

Olympique Marseille ny trøje, ny Clinton N'Jie fodboldstrøje för Olympique Marseille