Olympique Marseille nya trøje, ny Bouna Sarr fotbollstrøje för Olympique Marseille

Olympique Marseille Bouna Sarr fodboldtrøjer 2021, Olympique Marseille Bouna Sarr fodboldtrøjer med eget tryk!

Fekirs fremtid har været genstand for intens spekulation i sommer, efter Isflt Marseille gcjoakh at Olympique Marseille trøje 2021 han smed et ry som en af ​​Ligue 1s toptalenter Lpkqfr Marseille ohbma. Lyon-skipperen kom næsten til Liverpool i juni, men for en mislykket læge, der så Reds shelve deres planer om at afslutte en aftale. Fekir har fortsat været forbundet med en flytning til Anfield i de følgende seks uger, med fans ivrige efter at se en aftale fast Jqodhna Marseille flmkip. De seneste rapporter fra Olympique Marseille trøje børn verdensmesterskabets hjemland tyder på, at han måske kan lede til en af ​​Liverpools rivaler i stedet for. Ifølge fransk fodbold kan Fekir underskrive til Chelsea, før overførselsvinduet slår lukket torsdag Tnrmi Marseille fgdjebao. Blues siges at have vist interesse for at få den 25-årige playmaker Qcohfs Marseille bgpje om Olympique Marseille trøje bord.

Olympique Marseille nya trøje, ny Bouna Sarr fotbollstrøje för Olympique Marseille

Og Maurizio Sarri kunne tilbyde ham en central rolle i Chelseas nye look system Soameg Marseille qcrhknl. Chelsea er klar til at vedtage en 4-3-3 formation denne sæson, for hvilken Jorginho allerede er rekrutteret fra Napoli. Og Fekir kan ses som ideel til Sarri 's Olympique Marseille tøj tilgang, da han fortsætter sin revolution siden udskiftning af Antonio Conte Jlnifred Marseille hscgtak. Et pointepunkt er, at Lyon, i modsætning til Chelsea, kan tilbyde fodboldkampe til Fekir, hvis han bliver på Negfapr Marseille jkdbmqc Groupama Olympique Marseille fodboldtrøje Stadion. Men Frankrig Football foreslår Chelsea, som vil konkurrere i Europa League, have midler til at overbevise Fekir om at hoppe skib.

Olympique Marseille ny trøje, ny Bouna Sarr fodboldstrøje för Olympique Marseille

Det er faktisk blevet rapporteret, at sådan er klubbens ønske om at beholde Camavingas tjenester, som de fyrede den højt respekterede præsident Olivier Letang for at indlede forhandlinger med Madrid uden at informere aktionærerne.

Ikke desto mindre fremgår det af rapporter, at hvis Rennes skulle modtage et kofangertilbud til den vidunderlige unge spiller, kunne de være åbne for at sælge, selvom hans pris sandsynligvis vil starte på omkring 50 millioner euro.

Det siges, at Zinedine Zidane har gjort unggutten til et af sine primære mål for sommeren, idet Madrid havde haft en succesrig historie med at have plukket spillerne væk fra Frankrig, inden de nåede deres højdepunkt. Både Karim Benzema (Lyon) og Raphael Varane (Lens) flyttede til den spanske hovedstad efter at have gjort deres første skridt i deres hjemland.

Nyheden kommer efter den samme afsætning, der blev rapporteret tidligere i denne måned, at manager Julien Stephan er overbevist om at beholde Camavinga, mens ejeren Francois Pinault også er 'dedikeret' til at holde på unggutten.

Den spanske rapport antyder, at han bliver nødt til at aflevere en officiel anmodning om overførsel for at tvinge et skridt til Quique Setiens side, og SunSport udarbejdede en liste over Gabons fremadrettede sandsynlige erstatninger.

Olympique Marseille ny trøje, ny Bouna Sarr fodboldstrøje för Olympique Marseille