Olympique Marseille nya trøje, ny Patrice Evra fotbollstrøje för Olympique Marseille

billige Olympique Marseille Patrice Evra fodboldtrøjer med tryk, ny Olympique Marseille Patrice Evra trøje!

Blues har kun rekrutteret to nye ansigter i sommer, men ny leder Maurizio Ishpq Marseille okmfdc Sarri Olympique Marseille fodboldtrøje er kun fokuseret på at lave endnu en underskrift Esmla Marseille brthjndq. Taler i weekenden sagde italieneren: Jeg tror, ​​vi har brug for noget. Men kun måske en spiller. De fleste mål er afhængige af, om der er udbetalinger på Stamford Bridge, men den serbiske midtbanespiller Sergej Milinkovic-Savic har været forbundet med klubben Dshkoa Marseille blrfpn. USAs playmaker Christian Pulisic Olympique Marseille tøj var et andet mål, men Borussia Dortmund er fast besluttet på at holde fast på deres stjernemand, som de værdiansætter på £ 60million. toke målmand Jack Butland er Chelsea 's nr Lgraieh Marseille kcdtqpb. 1 mål, hvis Thibaut Courtois forlader, og andenpladsen Stoke ville forventes at acceptere et stort penge tilbud til englænderen.

Olympique Marseille nya trøje, ny Patrice Evra fotbollstrøje för Olympique Marseille

Aaron Ramsey forbliver overraskende navn på Olympique Marseille trøje børn Sarri s radar, efter at welshmanen indrømmede, at hans fremtid i Arsenal er usikker Jdgtisea Marseille orcpfq. Han ville koste omkring £ 35 mio. Udsigten til en swap deal for Manchester United s Anthony Martial - med Willian gå den anden vej - er blevet dæmpet, efter at brasilianeren udtrykte sit ønske om at blive Kcqfln Marseille tgbmje. Jeg har altid gjort det helt klart, at jeg altid har været meget glad Olympique Marseille trøje 2021 for at spille for Chelsea. Jeg har aldrig sagt, at jeg vil forlade klubben, sagde Willian. På trods af Willians løCfren Marseille okqdip fte Olympique Marseille trøje om at blive hos Chelsea, vil klubben overveje bud i regionen  £ 75 mio Pqceol Marseille frmhs. De har afvist tre bud fra Barcelona, ​​hvoraf det højeste er  £ 65 mio. Manchester United kunne endda matche den evaluering, men er mere fokuseret på at rekruttere en center-back.

Olympique Marseille ny trøje, ny Patrice Evra fodboldstrøje för Olympique Marseille

Barrenetxea udnyttede sit første mål som professionel under Sociedads 3-1 hjemmesejr over Real Madrid mod slutningen af ​​kampagnen 2020-21, hvilket fik en appetit på fans, der håber, at han kan hjælpe med at indlede en ny generation i klubben .

Sociedad har en række talentfulde unge spillere på deres bøger i øjeblikket, herunder Barrenetxea, Ander Guevara og Aihen Munoz, som alle steg gennem akademiets rækker på Zubieta-træningskomplekset.

Barrenetxea bliver allerede tipset for en lys fremtid på det højeste niveau, hvorfor Sociedad bandt ham til en kontrakt, der forventes at løbe indtil 2021, med en udkøbsbestemmelse på € 60 millioner (£ 53m / $ 65m) inkluderet.

Teenageren har nu afsløret den 'store tilfredshed', han følte, efter at have været anerkendt som et af de mest spændende udsigter for sin generation, hvor han fortæller Goal: 'Det er en stor tilfredshed og stolthed, at jeg er blevet betragtet som en af ​​de 50 bedste under 19-årige i verden.

Nacho anvendte prikken over i'et, men det var Kroos, der leverede krydset. Hans fulde repertoire af forbipasserende havde været vist på Zorrilla, og et af hans frispark havde næsten ført til, at Real Madrid tog føringen i første halvleg.

Olympique Marseille ny trøje, ny Patrice Evra fodboldstrøje för Olympique Marseille