Olympique Marseille nya trøje, ny André Zambo fotbollstrøje för Olympique Marseille

Olympique Marseille André Zambo fodboldtøj sæt, Olympique Marseille André Zambo fodboldtøj tilbud!

Defender Smalling, som går ind i sin niende sæson med klubben, har været forbundet med et skridt væk, hvis United underskriver et Kmpdehc Marseille tbqsnfoa nyt Olympique Marseille fodboldtrøje center halvt, siger han håber at forlænge sit ophold hos Old Trafford Rihlqa Marseille fbkoscjn. Defender Smalling, der går ind i sin niende sæson med klubben , har været forbundet med et skridt væk, hvis United underskriver et nyt center halvt, siger han håber at forlænge sit ophold på Old Trafford. Begyndelsen af ​​sæsonen kommer rundt meget hurtigt, sagde han Sonirhfe Marseille bpqcamtk. Men det er Manchester United. Vi er ofte de mest omtalte, og Olympique Marseille trøje hvorfor lad os ikke sætte tonen til sæsonen, og forhåbentlig får vi bare vinderne og sætte en markør? Det føles som om jeg har været her ganske få Olympique Marseille trøje 2021 år, men det føles ikke så mange Sqckf Marseille njbigtdm. Det er vildt, hvis du sætter dig ned og tænker på hvor det hele startede og bestemte spil og hvordan processen er gået, er det ret vildt. Jeg er bare relishing levende i dette øjeblik, og forhåbentlig kan jeg se tilbage og være meget tilfreds i de kommende år.

Olympique Marseille nya trøje, ny André Zambo fotbollstrøje för Olympique Marseille

Forhåbentlig er der meget mere at komme, men det er dejligt at have Olympique Marseille tøj bidraget, og at have været her i et stykke tid, hjælper holdet og de ledere, der er kommet Osdbhcf Marseille jlegqipk. I mellemtiden har Mourinho tilladt ungdommer Axel Tuanzebe at blive Sfhgbnmj Marseille tqoiklc med Olympique Marseille trøje børn i Aston Villa på en anden låneaftale efter sidste sæson i Villa Park. Tuanzebe bliver den femte United-spiller, der går ud på lån i sommer, efter målvagterne Joel Pereira (Vitoria Setubal) og Dean Henderson (Sheffield United), forsvarer Cameron Borthwick-Jackson (Scunthorpe United) og midtbanespiller Matty Willock (St Mirren).

Olympique Marseille ny trøje, ny André Zambo fodboldstrøje för Olympique Marseille

Franskmanden forlod til sidst England i 2021 for at slutte sig til Lorient og ville fortsætte med at stints med Umm Salal og Muaither, før han vendte tilbage til Lorient for en sidste sæson forud for hans pension i 2021.

Kosovo-internationalen blev frigivet af den hollandske klub i marts 2021 og blev snappet af Trabzonspor den sommer, selvom han forlod et par måneder senere for at tiltræde Hearts i januar. 23-åringen befinder sig uden klub igen, da hans tid hos Hearts er afsluttet.

Han fortalte Sport1: 'Min største fejltagelse, som jeg bittert fortryder, var at afvise et andet megatilbud fra Liverpool, før jeg underskrev den lange kontrakt med Schalke, som var et spørgsmål, der ligger mig tæt på. Jeg havde også et fra Real Madrid.'Udsigten til en sæson uden portindtægter, usikkerhed omkring fodboldligaens tv-aftale, et overførselsmarkedskrænk og potentielt reducerede faldskærmsbetalinger på grund af £ 330m-rabatten til tv-selskaberne, er nok til at slå frygt ind i enhver nedrykkstruet klub.

For en klub, der brugte £ 135million i sommeren på grund af at have kun 11 kontraherede spillere efter deres play-off-sejr, hvis lønregning for at blive forfremmet var £ 95m, og som havde tab på 68 mio., Tænker den værste næppe på. Og det er netop, hvad Smith nægter at gøre.

Alligevel var tab sidste år £ 68m, selv med ejerne, der solgte Villa Park tilbage til sig selv for £ 57m - kun bag Chelsea og Everton fra de nuværende Premier League-klubber. Deres lønregning ved promovering, der udgjorde 175 procent af deres indkomst.

Olympique Marseille ny trøje, ny André Zambo fodboldstrøje för Olympique Marseille