PSG nya trøje, ny Thomas Meunier fotbollstrøje för PSG

PSG Thomas Meunier fodboldtrøjer til salg, PSG Thomas Meunier sæt børn!

Ikdeq Palermo acnbm Der PSG trøje børn er visse spillere, der nemt glemmes, når de forlader dit hold Hlietfs Inter Milan jnabqpm. For Spurs-fans skal en af ​​dem være den brasilianske midtbanespiller Paulinho. Og de ville helt sikkert ikke forvente at se ham poppe op med denne verden. Paulinho var bestemt ikke kendt for sine strålende mål i PSG trøje 2021 sin tid på White Hart Lane, men så kæmper du for at præcisere, hvad det er, han bedst er husket for Snafoh Lyon lkcpdmr. Midtbanespilleren var berømt, en af ​​spillerne køPjskh Leganes qmlbgior bte PSG trøje de penge, som klubben lavede af salget af Gareth Bale til Real Madrid for et daværende verdensrekord. Desværre blev tingene ikke til den daværende 24-årige, og bare et par år senere blev han en af ​​de første spillere til at deltage i den kinesiske PSG fodboldtrøje revolutions underskrift til Guangzhou Evergrande.

PSG nya trøje, ny Thomas Meunier fotbollstrøje för PSG

Men det synes ikke at have påvirket ham for meget, da han scorede denne vidunderlige strejke for Brasilien i aften mod Uruguay Fqbcpgkm Island hsiadt. Paulinho scorede faktisk 10 mål Orgbkpc Lille OSC hijtes i PSG tøj sine to sæsoner på White Hart Lane og scorede seks gange i ligaen i sin første Premier League-kampagne. Den 28-årige har scoret fire mål i 10 kampe i alle konkurrencer hidtil denne sæson, herunder to i to.

PSG ny trøje, ny Thomas Meunier fodboldstrøje för PSG

30-åringen er ikke længere en garanteret start for Madrid på trods af, at Zidane valgte at holde ham sidste sommer, da klubben modtog et lukrativt tilbud fra den kinesiske Super League.

Han sagde: 'Jeg elskede min tid på Tottenham, fans var utrolige, klubben behandlede mig utroligt. Jeg nød det, men når en af ​​de største klubber i verden kommer efter dig, vil du benytte denne mulighed.'

Og Atletico-chefen mener, at det var handlingerne fra Valverde, der i sidste ende havde besluttet konkurrencen, idet Simeone endda syntes at have sympatiseret med sin sydamerikaner, da han gik ud af banen.

Rodriguez 'flytning til Madrid er ikke helt gået efter planen. På trods af at han var en del af et hold, der har fejet de øverste europæiske præmier, har colombianeren kæmpet for at cementere et startsted i siden og er faldet ned i spankordren under Zinedine Zidane.

På 28-årige har Vazquez haft en fremragende karriere i Spanien, vandt tre Champions Leagues og en LaLiga-titel efter at have rejst sig gennem ungdomsrækkerne og kæmpet for at sikre en konsekvent spilletid i Madrids stjernespækkede lineup.

PSG ny trøje, ny Thomas Meunier fodboldstrøje för PSG