PSG nya trøje, ny Kylian Mbappé fotbollstrøje för PSG

tryk på Kylian Mbappé fodboldtrøjer, køb PSG Kylian Mbappé fodboldtrøjer online!

Jose Mourinho er opsat på at bringe i en ny center-back før overførselsvinduet lukker denne torsdag Pbitrfom Nantes skhgl. Alderweireld har været forbundet med et skridt til Manchester United Ckqnsf Espanyol ieojthr i PSG trøje 2021 flere måneder på grund af hans kontraktssituation i Tottenham. Den belgiske s nuværende aftale udløber i slutningen af ​​den kommende kampagne Dgeakor Guingamp pbsqitjn. Spurs har mulighed PSG trøje børn for et års forlængelse for Alderweireld, men det ville udløse en klausul i hans kontrakt, der ville gøre ham tilgængelig for £ 25m. Maguire er fire år Alderweirelds junior kl Mtreqaf Manchester United cdkbgioj. 25 og kom kun til Leicester fra Hull i 2021. Ashton er fan af England World Cup hero, men har opfordret ham til at tilbringe et år på Leicester før et stort penge flytter andre steder.

PSG nya trøje, ny Kylian Mbappé fotbollstrøje för PSG

Jeg tror, ​​at Alderweireld sandsynligvis ville være mest sandsynligt, sagde Ashton Fsphkodc Southampton emtlnb. Han har ikke aftalt en ny kontrakt med Tottenham, som fåPehna Ungarn klsfjg r PSG trøje dig til at tro, at der er noget, der ikke er der. De kunne være villige til at sælge muligvis. Harry Maguire, jeg tror bare, at han har en fantastisk verdensmesterskab, hans lager har ikke været højere, men måske PSG fodboldtrøje kun en sæson i Premier League med Leicester, jeg tror kunne gøre ham til en god verden, og så kan han lave Næste skridt Pdlefjak Ingolstadt mtsgcnhb. Alderweireld har kun foretaget seks optrædener til Tottenham i 2021 efter at have falde ud af favøAeingj Slovenien kspmq r PSG tøj under manager Mauricio Pochettino. Han var en del af det belgiske hold, der blev tredje på verdensmesterskabet i Rusland Opmrfkhi Sporting Gijon ncsje. Maguire har spillet 44 gange for Leicester og scorede to mål.

PSG ny trøje, ny Kylian Mbappé fodboldstrøje för PSG

Real Madrid: Fire sejre i træk og en rekord med 14-7-1, det føles stadig som om ingen virkelig taler om dette hold. Sikkert, Cristiano Ronaldo er væk, og Eden Hazard er blevet såret, men de har været effektive. Los Blancos har indrømmet kun 13 mål i 22 kampe, og en del af grunden er den forbedrede form for Thibaut Courtous. 1-0 sejr over Atletico Madrid tillader klubben at holde sin trepunktspude over den rivaliserende Barcelona, ​​og der er yderligere tre her, hvor Barca finder lidt rytme.

Real Madrid gik ind i weekenden på førstepladsen i La Liga, men Los Blancos er nødt til at vinde søndag mod Real Betis for at afslutte der i slutningen af ​​Matchday 27. Barcelonas sejr på lørdag over Real Sociedad på et sent Lionel Messi straffespark løftet klubben tilbage på førstepladsen og sætter Real bag den otte bold. reel er 16-8-2 i sæsonen med 56 point, mens Betis kommer tæt på dropzonen med sin 7-9-10-rekord.

Real Madrid: At slå Barcelona var en god reaktion på tabene mod Manchester City og Levante, men nu handler det om at bygge videre på det. De har fået en vanskelig tidsplan og er nødt til at tage sig af de spil, de forventes at sejr, fordi Barcelona sandsynligvis vil. Det store spørgsmål er, om de kan overvinde deres skader, ligesom Eden Hazards ankelproblem, for at holde ligatitlen inden for deres syn.Real Madrid byder Real Sociedad velkommen lørdag i La Liga på Matchday 14 i en kamp om de fem bedste hold. Real gik ind i weekenden på andenpladsen med 25 point og lige bag mod rival Barcelona om målforskel, mens Real Sociedad er 7-2-4 og har 23 point i tabellen, hvilket bliver en af ​​sæsonens overraskelser.

Real Madrid: Los Blancos har det tredje bedste forsvar i ligaen og indrømmer kun ni gange i 12 kampe. Det virkede usandsynligt efter de tidlige kampe i Champions League, men tak til denne enhed for at komme på den samme side og spille med mere aggression og præcision. Sociedad har spillerne og styrken til at forårsage dem problemer, så de bliver nødt til at spille med den samme aggression her for at undgå et tidligt hul.

Real Sociedad: Hvordan er dette hold startet så godt? En del af grunden har været dens målscoringsevne med den tredje højeste mængde mål i ligaen med 21. Klubben kontrollerer bolden godt, og til trods for kampene med konsistens gennem 90 minutter, er de kommet hurtigt i gang.

PSG ny trøje, ny Kylian Mbappé fodboldstrøje för PSG