Rusland landslagets nya fodboldtrøjer, ny Ruslan Kambolov landslagstrøje för Rusland

Rusland Ruslan Kambolov landsholdstrøje med eget navn, Rusland Ruslan Kambolov trøje langærmet!

Lionel Messi viste sin utrolige skjorte kollektion, og en af ​​skjorterne Oisep Rusland nkhjtb i Rusland fodboldtrøje massestangen har reageret glimrende på Instagram Fekcq Rusland jstlim. Barcelonas ess har en Hvem af skjorter fra fodboldspillere indrammede på et lille rum. Fra egne skjorter Rusland trøje 2021 - selvfølgelig - til klubber og rivaler. Luis Suarez, Dani Alves, Cesc Fabregas samt Sergio Aguero, Raul, Francesco Totti, for blot at nævne nogle få, er blevet skænket med et sted i Messi 's hus.

Rusland landslagets nya fodboldtrøjer, ny Ruslan Kambolov landslagstrøje för Rusland

Blandt de glitrende navne er et par Tedqah Rusland nsiklb lidt Rusland trøje børn beskedne spillere, der beviser klassen Messi Eptcqjni Rusland hmfra. Ligesom, West Hams Manuel Lanzini (??) for ikke at nævne den-Ajaxs Nicolai Boilesen. Og siden Messi 's Instagram-post gik op - med mere end 3 millioner likes, har den danske forsvarer også taget til sociale medier, men at reagere på Rusland tøj at have sin skjorte sammen med Thierry Henry, Deco og Pavel Nedved Dbqma Rusland lhkptj. Boilesen skrev et billede af en indrammet Messi-skjorte sammen Clohtsnr Rusland mjdiabf med Rusland trøje ordene 'tvunget' til at sætte dette på væggen nu, mens han indvejede på diskussionen om hans storhed ved effektivt at kalde ham geden.

Rusland landshold ny fodboldtrøjer, ny Ruslan Kambolov landsholdstrøje til Rusland

Som svar på Uniteds yderligere forhandling hævede Sporting den samlede pris på den 25-årige midtbanespiller. Der er ikke opnået nogen ny aftale mellem de to klubber, og der er nu kun 11 dage tilbage til sidene om at slå en del.

Der har været forslag om, at United har forsøgt at strukturere en aftale værd i regionen £ 60 millioner (78 mio. $), Med omkring en fjerdedel af gebyret afhængigt af, at Fernandes vandt Ballon d 'Or, og United vandt Premier League.

Sporting er skeptiske over for begge begivenheder, hvilket fører til en ny pris på 68 mio. £ (88 mio. $), Tættere på hans nuværende frigørelsesklausul. Ikke desto mindre betyder Sporting 's egne økonomiske vanskeligheder, at klubinsinsidere forventer, at der bliver indgået en aftale inden slutningen af ​​januarvinduet.

United er siden blevet knyttet til to andre midtbanespillere, der kunne være med på lån, med Lille-stjernen Boubakary Soumare og Atletico Madrid-back-up-spiller Marcos Llorente, som begge er blevet rapporteret som potentielle mål på kortvarige tilbud.

Solskjær har også rejst muligheden for at afbøde Marcus Rashfords fravær med et midlertidigt træk for en angriber. Den engelske international forværrede et rygproblem under en kort optræden mod Wolves i FA Cup i sidste uge og kunne være ude af handling i cirka to måneder med en stressfraktur.

Rusland landshold ny fodboldtrøjer, ny Ruslan Kambolov landsholdstrøje til Rusland