Serbien landslagets nya fodboldtrøjer, ny Sergej Milinković-Savić landslagstrøje för Serbien

Serbien Sergej Milinković-Savić landsholdstrøje udsalg, lav din egen Serbien Sergej Milinković-Savić fodboldtrøje!

Det er en skrigende skam, vi får ikke længere at nyde Graziano Pelles ulasteligt præcise smurte follikler, der plager ugentligt i Premier League, men i det mindste kan vi være sikre på, at den italienske angriber stadig er i stand til Cqgsak Serbien nedpohfb af Serbien fodboldtrøje volleying hjemme mål så smuk som han er, i den kinesiske Super League Hniaj Serbien epgorsf. Den tidligere Southampton-mand handlede Englands sydkyst for Shandong Luneng, sidste år i en lb12 million deal, der pockede lb13.5 millioner en sæson på Serbien trøje milliardærens legeplads for den kinesiske topflyvning. Og selvom den 32-årige 's tid i Fjernøsten ikke har været det samme mål, havde Pelle nydt med Southampton og Feyenoord, når han finder nettet, gør italieneren det til at tælle Cbhpj Serbien fgitloe. Shandong besøgte Beijing Guoan i dag, kommer væk fra den kinesiske hovedstad med et punkt efter en 2-2 draw. Alligevel kunne det have været alle tre point for Pelle og co, efter at den tidligere Southampton-mand viste noget lyn hurtigt og tænkte at plukke bolden ud af luften med sin højre fod og Bqatj Serbien krdimsl hurtigt Serbien trøje børn volley det hjem fra næsten 25 meter.

Serbien landslagets nya fodboldtrøjer, ny Sergej Milinković-Savić landslagstrøje för Serbien

Resultatet i Beijing holder Shandong fjerdeplads i den kinesiske Super League, tre point foran Guoan, i femte plads, med et spil i hånden Okqtpsia Serbien nedjbhlm. Siden han ankom i Øst Kina, har Pelle fundet nettet syv gange i 24 kampe - ikke ligefrem en flot retur for en angriber, der for øjeblikket er en af ​​de højeste indtjeningsspillere i verdensfodbold. Det Serbien tøj skal dog bemærkes, at Pelle indtil sin flytning til Feyenoord i 2021 kun havde ramt Lfnbmt Serbien aihgsrk dobbelt Serbien trøje 2021 tal en gang om 12 årstider. Siden den 32-årige har haft den mest frugtbare år i sin karriere, fyret hjem 55 gange i 66 optrædener til Feyenoord og 30 gange i 81 spil til Southampton. Shandong vil håbe på et par af disse skønheder mellem nu og slutningen af ​​sæsonen, da de ser ud til at montere en sen titeludfordring.

Serbien landshold ny fodboldtrøjer, ny Sergej Milinković-Savić landsholdstrøje til Serbien

Trettende-placerede Union ser efter at undgå at blive trukket ind i en nedrykningskamp i de seks sidste kampe i deres første sæson i den tyske top-flight. Urs Fischer 'side har haft en opmuntrende kampagne, men måske hæmmet af fraværet af deres berømte lidenskabelige støtte, har kæmpet siden ligaen genoptog.

Union blev udrullet 2-0 hjemme af Bayern München i åbningsweekend for ligaens tilbagevenden, før de blev slået 4-0 i Berlin-derbyet af vestlige naboer Hertha. Onsdag hentede de et værdifuldt point i en 1 -1 uafgjort mod Mainz, trods at have spillet hele anden halvdel med 10 mand.

Atleti led skuffelse ved dette tidspunkt i Champions League sidste sæson. Efter at have vundet 2-0 hjemme mod de italienske mestre Juventus, blev de overvældet af en virtuos præstation af Cristiano Ronaldo i returkampen, da portugiserne scorede en diskant for at eliminere dem.Tolv uafgjort i 11 ligakampe har efterladt Diego Simeones side godt væk fra tempoet indenlandske - de har i øjeblikket femte placering - og Europa er fortsat deres sidste resterende chance for sølvtøj denne sigt.

Spillet, der kunne se Liverpool vinde deres første ligatitel på 30 år, vil blive spillet bag lukkede døre med foranstaltninger som den midlertidige struktur, der er på plads for at sikre, at social distance overholdes.

En sådan forholdsregel er provisoriske omklædningsrum, så de to pladser er adskilt, og det vil sandsynligvis være de besøgende, der vil ændre sig i den midlertidige struktur, som snart er udstyret med brusere, bag Sir Philip Carter Park Stand.

Serbien landshold ny fodboldtrøjer, ny Sergej Milinković-Savić landsholdstrøje til Serbien