Tottenham Hotspurs nya trøje, ny Dele Alli fotbollstrøje för Tottenham Hotspurs

Tottenham Hotspurs Dele Alli sæt, Tottenham Hotspurs Dele Alli fodboldtrøjer!

Cristiano Ronaldo, Lionel Kfcedq Tottenham Hotspur ajlgips Messi Tottenham Hotspurs fodboldtrøje og Gianluigi Buffon er blevet nomineret til UEFA, s Player of the Year award Anhdkjg Tottenham Hotspur etcrlpm. Portugisiske internationale ... Med Sevilla ser sandsynligvis at miste Steven N, Zonzi inden udgangen af ​​overførselsvinduet har opmærksomheden vendt sig til at bringe .. Jclamtrh Tottenham Hotspur idfoqkne. Efter en skør supercup sammenstød på Camp Nou, der så alt mål, gule kort på en masse og en rød ... Den tidligere Real Madrid-angriber Jese Rodriguez er indstillet til Tottenham Hotspurs trøje 2021 at deltage i Stoke City, ifølge rapporter i spansk og engelsk presse ... Citsr Tottenham Hotspur hnegok. Real Madrid, s Cristiano Hnlrtco Tottenham Hotspur dspamkqj Ronaldo Tottenham Hotspurs trøje børn er blevet forbudt i fem kampe efter at være sendt ud og skubbet dommeren i søndag ...

Tottenham Hotspurs nya trøje, ny Dele Alli fotbollstrøje för Tottenham Hotspurs

I en spændende Super Cup Clásico var der masser af ting, vi lærte om både Ernesto Valverde og Zinedine .. Cftrhd Tottenham Hotspur abmje. Barcelona konfronteret Real Madrid i det første ben af ​​den spanske Super Cup på Camp Nou. Det var Ernesto ... Cristiano Ronaldo kom ud af bænken for Tottenham Hotspurs tøj at score et fantastisk mål og hjælpe Real Madrid til et 3-1 første ben .. Mcbsn Tottenham Hotspur oapke. Barcelona hoster Real Madrid søndag i den spanske Super Cup første ben på Camp Nou i det traditionelle gardin ... Catalansk avis Sport hævder, Hkqnc Tottenham Hotspur jemrlbs at Tottenham Hotspurs trøje Barcelona overvejer et potentielt træk for den tidligere Real Madrid-stjerne Angel di Maria Rdjfmta Tottenham Hotspur hqncp. Med...

Tottenham Hotspurs ny trøje, ny Dele Alli fodboldstrøje för Tottenham Hotspurs

Sidste træk blev også overvejet for Bournemouth 's Joshua King, en rødglødende Danny Ings i Southampton, Chelsea' s Olivier Giroud, Polen angriber Krzysztof Piatek, Leicester floppen Islam Slimani og den kroatiske Nikola Kalinic.

Men i sidste ende var det Ighalo, der gik gennem døren og stolt erklærede, at det var 'en drøm, der realiseres', da han poserede med den berømte røde skjorte. Men lidt over en måned er gået siden han ankom, og det har ikke ligefrem været sejlsport.

I de seks kampe, der har fulgt, har Ighalo spillet 232 minutter i alt. Han har scoret tre mål, et mod Club Brugge i Europa League og to i torsdag aften. FA-sejr i Derby og hans allround-spil har været god, hvilket tilbyder United en anden type trussel i angreb.Da Marcus Rashford stadig sidelinieres med en rygskade, kunne Ighalo være afgørende for Solskjær i de kommende måneder. Ighalo har måske ikke været den angriber, som United ønskede, men de tidlige tegn antyder, at de 'vil være glade for, at han er den, de fik.

Aubameyang vil gå glip af ligakampe mod Sheffield United og Chelsea samt FA Cup-fjerde runde uafgjort på Bournemouth. Selv hvis han havde været tilgængelig i kun et af disse spil, ville Arsenal have set det som en bonus, hvilket er hans værdi for holdet lige nu.

Aubameyang er muligvis kommet ud for nylig og insisterede på, at han er fuldstændig engageret i Arsenal, men sandsynligheden er, at den tidligere Borussia Dortmund-stjerne forlader klubben til starten af ​​2020-21-kampagnen.

Tottenham Hotspurs ny trøje, ny Dele Alli fodboldstrøje för Tottenham Hotspurs