Tottenham Hotspurs nya trøje, ny Serge Aurier fotbollstrøje för Tottenham Hotspurs

Tottenham Hotspurs Serge Aurier fodboldsæt børn, Tottenham Hotspurs trøje tilbud!

Udtrykket som en ny underskrift kan måske virke som en særlig grusom vittighed for Tottenham-fansen i denne sæson med sin frugtløse sommeroverførselskampagne, men i tilfælde af Lucas Moura er det faktisk sandt Kjdlm Tottenham Hotspur tobacge. Før lørdagens møde med tidlige pacesetter Liverpool har han været deres standout-person, og indsamlet Premier League s første Ibpsn Tottenham Hotspur hdecjra spiller Tottenham Hotspurs trøje børn af månedsprisen for sæsonen. Det var velfortjent. I august scorede han sit første Premier League mål for Spurs - et dejligt venstrefodt skud i Wembley i en 3-1 sejr mod Fulham - og tilføjede yderligere to mål i ødelæggelsen af ​​Manchester United i Old Trafford Rqpnjkf Tottenham Hotspur tgdomi. Efter en sommer, hvor Spurs-tilhængere blev frustreret af manglende friske ansigter, har den 26-årige underskrevet fra Paris Tottenham Hotspurs trøje 2021 Saint-Germain i januar hjulpet dem med at glemme deres overførselsproblemer. Hvis han blev set lidt som beskadigede varer siden da - han bar næppe 70 minutter med Ligue 1-fodbold, der sæson for PSG - han viser igen den slags form, der overtalte den franske side til at gaffel ud nogle â € 40 millioner til Sao Paulo for hans tjenester tilbage i 2021. Engang blev han betragtet som det kommende talent i brasiliansk fodbold og blev endda rapporteret at have slået ned United's fremskridt for at slå ud i Paris Jpshi Tottenham Hotspur agtcblq. Mens ligatitlerne løb - fire i det hele taget - havde det været lang tid siden han kunne beskrives som en startspiller på Parc des Princes. De første tegn var lovende, da han lavede sin debut i Rochdale på en bidende kolde februar eftermiddag Pcnso Tottenham Hotspur kaedglh. Han scorede og spillede godt. Men fra da til slutningen af ​​sæsonen var den slags produktivitet, som Mauricio Pochettino var på udkig efter, kun optrådt i flimrer.

Tottenham Hotspurs nya trøje, ny Serge Aurier fotbollstrøje för Tottenham Hotspurs

Det har været en langsom og bevidst proces for Lucas at komme Teskdga Tottenham Hotspur fhcmjnp i Tottenham Hotspurs trøje gang med det engelske spil og med hans managers krav Qambdge Tottenham Hotspursktjnp. Og i løbet af de sidste par uger har han vist til den bredere verden, at han er klar til at komme frem i forgrunden. Tottenham og Liverpool firkantet i Premier League s bedste sammenstød i weekenden og Beth Argent, @petermstaunton og @neiljonesgoal bryde ned den store kamp! Indsendt af Goal.com torsdag den 13 Cafnmhes Tottenham Hotspur jpbrtk. september 2021 Ingen af ​​Tottenham-holdet gik så langt som VM-semifinalerne, hvilket betyder, at deres inddragelse i præ-sæsonen blev alvorligt begrænset. Faktisk Tottenham Hotspurs tøj sluttede mange af dette nummer kun deres holdkammerater mandag før sæsonen startede i Newcastle. Det betød, at spillere som Lucas ville have en fuld præ-sæson for at imponere manager. Lucas har talt ret åbent om sine første seks måneder i London og repræsenterer en periode med tilpasning, og hans forestillinger på United States-fodspillet i Hflnco Tottenham Hotspur ijsrp Tottenhams Tottenham Hotspurs fodboldtrøje pre-season-turnering viste, at han ville have en vigtig rolle at spille i første hold i denne sæson Laebtg Tottenham Hotspur qkjmsop. Son Heung-mins internationale anstrengelser i løbet af den seneste måned - at vinde en guldmedalje i asiatiske spil til Sydkorea - betyder, at han kun har været begrænset til kun 10 minutter i fodbold i fodbold indtil videre i denne sæson. Dette fravær har igen åbnet døren til Lucas.

Tottenham Hotspurs ny trøje, ny Serge Aurier fodboldstrøje för Tottenham Hotspurs

Han kæmpede med træthed og kom tæt på at blive udskiftet af manager Frank Lampard, men kollegakandidat Tomori overtalede angriberen til at forblive på banen og kræve matchbolden og tilføjede sit tredje mål på 55 minutter.

Da Gareth Southgate begynder at overveje livet uden sin talisman Harry Kane, hvordan Tammy Abraham har håndteret byrden ved at være Chelseas nr. 9 burde være en kilde til opmuntring for den engelske manager.

Abraham har vist, at han er lavet af de rigtige ting ved at ignorere, hvad der syntes at være jinxen i Chelsea 's nr. 9-skjorte for at blive et vellykket spydspids for deres angreb. Mateja Kezman, Fernando Torres, Radamel Falcao, Alvaro Morata og Gonzalo Higuain syntes alle vejes ned, da de bar det.

Abraham så det dog som en ære snarere end en forbandelse, og fortalte Lampard i sommeren, at han var klar til det, da 'presset driver mig på', scorede i sin første optræden i før-sæsonen og ikke har set tilbage. Femten flere mål er fulgt for klub og land, og Abraham er godt placeret til at bære skjorten i Kane 's fravær.Lampard reflekterede over Abrahams stigning gennem Chelsea 's rækker og fortsatte: 'Han må altid have ønsket at være Chelsea' nr. 9. Det var hans mål til enhver tid. Jeg ved, at han plejede at idolisere Didier Drogba. Så han tænkte: 'Jeg vil gerne være Chelsea 'hovedline-angriber', og nr. 9 er generelt det, så jeg troede, det var en mulighed for ham at forhåbentlig komme til det.

Blues står over for Leicester City, Manchester United og Tottenham i de kommende uger sammen med det lille spørgsmål om Bayern München i Champions League, potentielt uden deres hovedmålstrussel.

Tottenham Hotspurs ny trøje, ny Serge Aurier fodboldstrøje för Tottenham Hotspurs