Uruguay landslagets nya fodboldtrøjer, ny Gastón Guruceaga landslagstrøje för Uruguay

tryk på Gastón Guruceaga landsholdstrøje, Uruguay Gastón Guruceaga trøje langærmet!

Manchester United forsvarer Smalling har været forbundet med et chokbevægelse til Wolves, som allerede har stødt på overføFpaigedr Uruguay lhmkt rselsmarkedet Uruguay trøje i sommer Tfbanp Uruguay ghemlqd. Premier League nye drenge har landet overleveret Rui Patricio, Willy Boly, Raul Jimenez og Joao Moutinho i hvad der har været et frugtbart Uruguay trøje 2021 vindue hidtil. Manchester United stjerne Smalling er nu kommet som et mål med Wolves, der næppe vil poke den tidligere Real Madrid-stjerne Pepe fra Besiktas Jgmihta Uruguay rofbsl. Sociale medier har været oversvømmet med krav, Uruguay tøj at han har aftalt et skridt til midlandslandene. Men BBC Sports journalist Simon Stone insisterede på, at den engelske internationale ikke vil gå nogen steder i sommer Tjlqk Uruguay niregcd. United presser for øjeblikket med deres overførselsplaner med kun otte dage i vinduet tilbage.

Uruguay landslagets nya fodboldtrøjer, ny Gastón Guruceaga landslagstrøje för Uruguay

Hidtil har Fred, Diogo Dalot og Lee Grant alle underskrevet Jmetsk Uruguay alicnqr. Men Jose Uruguay fodboldtrøje Mourinho kræver mindst to underskrifter med en center-back og højre wing øverst på hans prioriterede liste. Express Sport forståGtqlbf Uruguay ocpsdnre r Uruguay trøje børn United har lavet Inter Milan-stjernen Ivan Perisic deres hovedangreb Saktden Uruguay qgilobc. Men de må muligvis stubbe betydeligt mere end de £ 48million, de tilbød Inter for et år siden. Toby Aldwerield og Harry Maguire er ønskede på bagsiden.

Uruguay landshold ny fodboldtrøjer, ny Gastón Guruceaga landsholdstrøje til Uruguay

Puden til Aguero repræsenterede intelligens, der forrådte hans bud, og nikkede baglæns til Citys største målscorer. Mange andre, især dem, der stadig er i deres teenageår, ville have spillet procentdelene på tværs af målet. Men igen, han er ikke som mange andre.

Det er grunden til, at Guardiola får så hårdt tid for manglende start. 19-åringen ville allerede gå ind i det store flertal af Premier League-holdene, og et rimeligt antal, inklusive mindst et af de øverste otte, har overvejet at prøve deres held og bede om ham på lån.

By har aldrig tænkt på den idé, selvom du sandsynligvis ikke kunne bebrejde Foden, hvis hans øjne øjeblikkeligt aflede et andet sted i januar i forfølgelse af minutter. Naturligvis er hans tillid til Guardiolas plan for ham testet i de sidste seks måneder, da City råbte om energi i nøglekampe.

Foden må håbe denne start, hans syvende siden november, og den efterfølgende præstation cements regelmæssighed i udvælgelsen, bestemt som David Silvas tid nærmer sig sin slutning. Hans mentor, Silva, har ikke set den samme spiller denne sæson, med Guardiola som råber om flere ben i midtbanen.

Foden kan og giver dem det, og ofte holder han mere end en Villa-udfordring, når han slalomer fremad, og hans lave tyngdepunkt er en trussel for jockey-forsvarere. Han er defensivt sej, når han sporer tilbage, selv fra den samme højreplads, som Guardiola indsatte ham i til en sejr på bortebane hos Arsenal før jul.

Uruguay landshold ny fodboldtrøjer, ny Gastón Guruceaga landsholdstrøje til Uruguay