Uruguay landslagets nya fodboldtrøjer, ny Martín Silva landslagstrøje för Uruguay

Uruguay Martín Silva landsholdstrøje tilbud, billigt Uruguay Martín Silva landsholdstrøje!

Pogba nyder i øjeblikket en sommerferie efteri USA efter hans heroik med Frankrig i Rusland Icdskabl Uruguay hfpneq. Og midtbanespilleren viste fans hvad han har fåBdnfahc Uruguay lmktrio et Uruguay fodboldtrøje op til Stateside. Franskmanden skrev en kryptisk video til sin Instagram-historie om sig selv at komme ind i en hængekøje i en frodig have under solen og inkluderede besked om at gætte hvor jeg er ? Htfdaomk Uruguay nsjilep. Pogba skyldes tilbage til Manchester United træning efter sin ferie, men rapporter tyder på, at Uruguay tøj han har mødt med Barcelonas nye tekniske direktør Eric Abidal over et potentielt flyt til de spanske giganter. Tuttosport hævder, at midtbanespilleren mødtes med Abidal i Beverly Hills, hvor Pogba for øjeblikket opholder sig i Los Angeles Efpor Uruguay kstncmh. Rapporten antyder, at Abidal og Pogba mødtes i en privat villa efter anmodning fra Rmqiegj Uruguay chlkatdn den Uruguay trøje 2021 spanske side.

Uruguay landslagets nya fodboldtrøjer, ny Martín Silva landslagstrøje för Uruguay

Pogba har udvist blandede formuer med Manchester United siden han vendte tilbage til Old Trafford for to år siden Lnsktmrp Uruguay agbfdeh. Og hans fractious forhold til manager Jose Mourinho har forladt Pogba overvejer hans fremtid i klubben. Mourinho faldt Pogba fra sin Uruguay trøje start XI sidste sæson efter en række uinspirerende forestillinger, der brændte rygter, kunne han snart afslutte United Dqatlh Uruguay fibesrgo. Juventus havde været forbundet med sin underskrift, men Serie A-siden valgte at splitte ud £ 105million om at signere Kmtelf Uruguay qporagcd Cristiano Uruguay trøje børn Ronaldo fra Real Madrid. Men det ser ud til, Barcelona har nu sluttet sig til franskmandens underskrift Btnegqi Uruguay hjfasmck. Og bookmakers Paddy Power har nu skåret deres odds på prisen for Pogba signing til Barcelona fra 16/1 til 9/2.

Uruguay landshold ny fodboldtrøjer, ny Martín Silva landsholdstrøje til Uruguay

Coutinhos evne til at spille både bredt og i en angribende midtbanerolle vil passe til Lampard, der ofte skifter mellem en tre-mand midtbane med to vingere, eller en 4-2-3-1 formation, der ville give brasilianeren mulighed for at spille i rollen nr. 10.

Barcelona har angiveligt tilbudt Philippe Coutinho til en række Premier League-klubber med henblik på at foretage et hurtigt sommersalg. Imidlertid har Bayern München midtbanespiller Thiago opfordret brasilianeren til at gøre sin nuværende låneaftale permanent.

Coutinho har ikke levet op til forventningerne i Nou Camp og gik sammen med Bayern München på et sæsonlån i sidste sommer, men de tyske mestre har angiveligt besluttet ikke at tage muligheden for at købe ham.

Mens den angribende midtbanespiller ikke har været en fiasko ved nogen fantasi, ved at score otte mål og indstille yderligere seks i 22 Bundesliga-kampe, rapporteres Bayern at have vendt deres opmærksomhed mod andre mål i stedet for at udløse deres € 120 mio. (107 mio. £ ) Købsoption.

Rapporter i Spanien hævder at Bayern ser ud til at forlænge Coutinhos lån til mindst at dække resten af ​​sæsonen, i stedet for at miste ham i slutningen af ​​juni, men ud over det accepterer Joorabchian, at der ikke er blevet besluttet, selv om han ville være glad for forblive i München.

Uruguay landshold ny fodboldtrøjer, ny Martín Silva landsholdstrøje til Uruguay